veki

Komercijalizacija svadbarskim sokakom

vekithelittle | 16 Avgust, 2017 13:46

Subota i nedjelja u mom gradu su rezervisana za vjenčanja,što bi rekli:ko je jamio,jamio.Ističe vrijeme za reklame,termine za nadogradnje noktiju,kose,šminkanje,feniranje,lobotomija,itd.Svi termini su popunjeni,mlade spremne,mladoženje na pragu alkoholizma dok klize na ludom kamenu.Ništa novo,svakodnevnica.Najunosniji biznis današnjice,bar ove naše,zaostale,needukovane pojmom urbanizma,jesu vjenčanja.Plati stolicu,jedi,pij cijeli dan i gledaj kako se lažni zubi isto tako smiju jedni drugima,ulaze u zajednički život,i dok ti se zahvaljuju što si došao na svečanost,misle:"Ako je ispod 100,nećeš se dobro provesti! " 

 Na vjenčanja,zarad popunjavanja mjesta,stolica na kojima sjede debele tetke,stare iznemogle komšinice,koje su jednom nogom na onom svijetu,ujaci,zaklete neženje,morate doći.Svira neki bend sa talentovanom pjevaljkom,okićenom evrićima,a ako imate više sreće,neki tamo novčanik dubok kao Bajkalsko jezero,možda zapjeva neka grand zvjezda sa hitovima " da sredimo račune" i tako redom.Bez priče na instagramu to ništa ne vrijedi,da znate,jer ako niste na LIVE , nigdje niste bili.Lokacija je neminovna,čuj,nisi valjda u tom salonu,pa jadan ne bio,svi glavni se žene u onom.Eto jada,odoh u manje popularan svadbeni salon,džaba što se zove kao grčka boginja.Ako mlada nije u drugom,trećem stanju,to je već za razmatranje, i za razgovoro sa nekim stručnjakom.Što se bona udaješ,ako nisi trudna? Ko te tjera,gdje gori? Svašta ljudi rade,pa i to.Medeni mjesec ništa manje nego Zakintos,povoljnija Grčka od Crne Gore,opšte poznato.

Ako vas interesuje ko se idući ženi udaje,jasno će vam biti sa LIVE djevojačkih večeri,meni je to sve poznato,tako da odoh da se spremam za bazen,opet ugrijalo. 

Komentari

Re: Komercijalizacija svadbarskim sokakom

laika | 16/08/2017, 21:33

No dobro za nekoliko godina masovno ćemo se odlućivati za humanoidne robote pošto više niko nema ništa više u svom mozgu od provoda. Ja sam već izabrao ćutljivu ženu tridesetih godina sa znanjem francuskog i kineskog jezika, sa znanjem kuvanja, pospremanja i peglanja. Kada su me upitali dali hoću još nešto, rekao sam; ... pa hoću, da zna još da igra tenis,da voli šetnju i da uvek ide pola koraka iza mene ali da joj hod ne bude trom već vičan.
Dogovoreno, nasmejali su se u firmi koja je od nedavno počela da prodaje humanoidne robote u Beogradu.
To će vaš koštati u valuti 200 evra mesečno sa 20 godišnjom garancijom na proizvod uz 2000 evra avansa za prvu godinu.
Osmehnuo sam se i podpisao ugovor.
Previše sam puta bio na svatbama gledajući svu mizernost čoveka, zaželeo sam se nečeg drugog što ne bi slićilo na čoveka a da to jeste žena... baš volim taj tehnološki progres koji je konačno oslobodio čoveka robstva nagonima i bizarnosti.
Naravno, da ste na venčanje pozvani i vi, to je prvo i jedino venčanje kojeg ću ja i ZX5 obaviti u našim životima, to stoji u garanciji proizvoda, što ne bi verovao?

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb